Za vsa vprašanja ali komentarje mi lahko pišete na: izvor.denarja@gmail.com

DENAR – Nedolžna prevara lahko všečkate in spremljate tudi na Facebooku.

Če ste mnenja, da mora delovanje sistema poznati širša množica ljudi in bi želeli organizirati predavanje o denarju in denarnem sistemu v vašem kraju oz. na vaši šoli, potem mi pišite na zgornji elektronski naslov in se bomo dogovorili.

 

O meni

Ne, nisem ekonomist. Sem diplomirani socialni pedagog, ki je zaključil tudi študij okoljskih ved na Open University v Veliki Britaniji.

Moje področje zanimanja je predvsem trajnostni razvoj v vseh njegovih oblikah. Kako izoblikovati družbeni sistem sobivanja, ki bo ob hkratnem zavedanju povezanosti človeka z ekosistemom in omejenimi naravnimi viri kar najbolje podpiral ter bogatil lokalno in širšo skupnost?

Verjamem, da je denarni sistem v samem središču problemov, s katerimi se soočamo, saj denar dejansko tako ali drugače, posredno ali neposredno vpliva na večino stvari in odločitev naših življenjih. Zato je denar, njegov izvor in delovanje potrebno razumeti.

Pri tem me ne zanima kritika kapitalizma kot takega, ne zanimajo me različne politične ideologije, ne zanima me zagovarjanje določenih ekonomskih teorij in šol kot takih, prav tako pa me seveda ne zanimajo nepreverjene teorije zarot.

Zanimajo me dejstva o delovanju sistema in konkretne uporabne rešitve, koristne za vse.